Når alle felter er på plads, skal der klikkes på send-knappen, inden du går videre. Den første formular i workflowet er nu oprettet.
D4FormBuilder trækker nu alle felter fra første trin med over i trin 2. Som standard vil felterne fra trin 1 være låste på trin 2, dvs. at brugeren på trin 2 ikke kan få lov til at redigere i disse felter.
Det er muligt at låse felterne op, hvis du gerne vil lade brugeren på trin 2 redigere i felterne.
Herudover er det også muligt at skjule felter fra trin 1, hvis du ikke ønsker dem vist i trin 2.

