Det er muligt at redigere i din formular, efter den er taget i brug, og der er oprettet registreringer i den. Du kan redigere alt vedr. formularen, fx indsætte nye felter, redigere eksisterende felter, ændre på hvad der vises på lister, redigere i adgange, indsætte nye trin i workflow mv. Dine ændringer slår først igennem for brugeren i D4GenericForms, når du publicerer din formular næste gang. Dvs. du kan foretage ændringer til dine formular i D4FormBuilder, men de vil først være tilgængelige for brugerne, når du publicerer formularsættet igen.
Såfremt der ligger data i et felt, du vil slette i D4FormBuilder, vil programmet advare om dette, når du forsøger at publicere formularen på ny.
