Ud for Navn er det muligt at ændre navnet på visningen.
Har du åbnet en eksisterende visning, har du mulighed for at gemme visningen som en ny visning ved at vælge Gem som ny opsætning.
Hvis du ønsker at gemme visningen som din egen, som kun du selv som administrator kan se, så skal du vælge Privat opsætning.
Hvis den aktuelle visning allerede er gemt som privat, så vil det være angivet, hvem der har den liggende som privat. Det er muligt at flytte den over til sig selv ved at vælge Hijack som din egen.
Giv adgang til visningen
Under Adgang kan du give adgang til, hvem der må se visningen.
Bemærk: Vælges der noget her, giver du automatisk medlemmer af den/de valgte grupper adgang til at se alle tal vedr. det aktuelle datasæt. Vælges intet under Adgang, kan en bruger kun se tal for det brugeren i forvejen kan se i D4GenericForms.
Se også
Hvis du har valgt grupper under Adgang, så kan du vælge Vis kun data for den aktuelle brugers registreringer, hvis du ønsker at brugerne kun skal kunne se tal for de registreringer, de i forvejen har adgang til i D4GenericForms.

