Med denne systemindstilling har administrator mulighed for overordnet at begrænse adgangen til håndbogen til udvalgte grupper.
Vælger du en gruppe under Tildelt adgang, betyder det, at brugeren skal være medlem af denne gruppe, for at kunne se håndbogen i oversigten, og kunne få vist dokumenter herfra. Denne opsætning slår igennem, uagtet hvad der er valgt i håndbogsindstillinger under Læseadgang.
Se også
Mere om læseadgang under håndbøger.
Ydermere blokerer denne opsætning også for, at du kan se dokumenterne via redigeringen, hvis du har en redaktørrettighed.
Dokumenter vil ikke kunne fremsøges, men de vil kunne ses i oversigter og versionslister. Dog kan du ikke tilgå indholdet af dokumenterne.
Der er også mulighed for at vælge grupper under Nægtet adgang. Vælges en gruppe her, har medlemmer af denne gruppe ikke adgang til håndbogen, uagtet at medlemmer også måtte være i en gruppe valgt under Tildelt adgang.
For at fjerne en adgang klikkes på krydset ud for gruppen, der ønskes fjernet.
