Ønsker du at fjerne et billede fra et afsnit markerer du billedet og trykker Delete på dit tastatur.
Er billedet uploadet som bilag sletter du bilaget. Ønsker du at fjerne billedet permanent fra billeddatabasen trykker du på det lille kryds til venstre for hvert billede. Billedet vil blive fjernet alle de steder det er brugt.
Inden du sletter billedet har du mulighed for at klikke på knappen Usage. Denne vil kunne fortælle, om billedet er benyttet i et dokument eller i et flow.
