På den server, hvor D4App er installeret, vil det være muligt at specificere, hvor ofte en automatisk synkronisering skal ske.
Som standard er tidsintervallet sat til 16 timer.
Sådan kører en AutoUpdate
Hver gang en side i D4App vises, kontrollerer D4App, hvor lang tid det er siden den seneste AutoUpdate er sket.
Hvis der er gået mere end 16 timer, vil D4App starte en AutoUpdate.
En AutoUpdate svarer til, at du trykker på ikonet for synkronisering på forsiden.
Derfor uploades alt, hvad der ligger i Udbakke og nye data hentes.
Denne funktion er uafhængig af den manuelle synkronisering.
Hvis du fx har lavet en manuel synkronisering en time tidligere, vil Autoupdate stadig køre med det interval, der er sat på serveren.
