I denne menu er der mulighed for at til- og fravælge en række værktøjskasser til værktøjspanelet.
Du kan gemme din egen foretrukne opsætning ved at klikke på Gem brugeropsætning. Herved sikrer du, at din foretrukne opsætning gemmes, til næste gang du logger på D4Flow. Dvs. systemet husker, hvor du har placeret dit værktøjspanel samt evt. værktøjskasser, der er trukket ud af værktøjspanelet. Nulstil brugeropsætning vil sætte værktøjspanelet tilbage til det oprindelige udgangspunkt.
Bemærk: Hvis du og ønsker at disse fremadrettet skal indgå i din standardopsætning, altså det, der vises når du åbner D4Flow, så skal du klikke på Gem brugeropsætning, når du har foretaget dine ændringer.
