Redaktør

Slette et kapitel

Se, hvordan du som redaktør sletter et kapitel

3 min

I dette indlægIn this postIn diesem Beitrag

Det er muligt at slette et kapitel, hvis det ikke indeholder dokumenter uden yderligere stillingtagen. Hvis du derimod ønsker at slette et kapitel, der indeholder dokumenter, bliver du gjort opmærksom på, at kapitlet indeholder dokumenter, og skal svare bekræftende til, at du vil slette kapitlet med dokumenterne.

Hvis du markerer feltet Marker alle dokumenter i kapitlet som slettede?, så markeres dokumenterne i kapitlet også som slettede, når kapitlet slettes. Hvis du ikke vinkler af her, så “frigives” de dokumenter, der måtte ligge i kapitlet, til ikke at være tilknyttet nogen håndbog. Her vil du, som administrator på den nuværende version af dokumentet, stadig kunne se tidligere versioner af dokumentet via visningsstatistikken. For selve håndbogen vil det være muligt, via versionsliste at finde den seneste version af de dokumenter, der lå i det slettede kapitel. Versionslisten findes under fanen Oversigter, der findes under i menuen Roller, Oversigter og Kapitler.

Systemindstilling

Det er, via en systemindstilling, muligt at slette eller flytte eksisterende underkapitler, når du sletter et kapitel.

Brug for hjælp?

Skriv til os eller ring på +45 4590 3150

Telefonen er åben:
Man-tors kl. 9.00-16.00
Fre kl. 9.00-15.30

Need help?

Write to us call us on +45 4590 3150

Phone lines are open:
Mon–Thu: 9:00 – 16:00
Fri: 9:00 – 15:30

Benötigen Sie Hilfe?

Schreiben Sie uns oder rufen Sie uns unter +45 4590 3150 an.

Unsere Telefonzeiten:
Mo–Do: 9:00–16:00 Uhr
Fr: 9:00–15:30 Uhr

3 min

I dette indlægIn this postIn diesem Beitrag
2 min
Redaktør
Se redaktørens overblik over kapitler
2 min
Redaktør
Sådan kopierer du et kapitel som redaktør