Det er muligt at slette et kapitel, hvis det ikke indeholder dokumenter uden yderligere stillingtagen. Hvis du derimod ønsker at slette et kapitel, der indeholder dokumenter, bliver du gjort opmærksom på, at kapitlet indeholder dokumenter, og skal svare bekræftende til, at du vil slette kapitlet med dokumenterne.
Hvis du markerer feltet Marker alle dokumenter i kapitlet som slettede?, så markeres dokumenterne i kapitlet også som slettede, når kapitlet slettes. Hvis du ikke vinkler af her, så “frigives” de dokumenter, der måtte ligge i kapitlet, til ikke at være tilknyttet nogen håndbog. Her vil du, som administrator på den nuværende version af dokumentet, stadig kunne se tidligere versioner af dokumentet via visningsstatistikken. For selve håndbogen vil det være muligt, via versionsliste at finde den seneste version af de dokumenter, der lå i det slettede kapitel. Versionslisten findes under fanen Oversigter, der findes under i menuen Roller, Oversigter og Kapitler.
Systemindstilling
Det er, via en systemindstilling, muligt at slette eller flytte eksisterende underkapitler, når du sletter et kapitel.
