Hvis du ønsker at ændre i et bilag i et udgivet dokument i en versionslåst håndbog, skal der først oprettes en ny version af dokumentet før du kan rette i bilaget.
Se også
Mere om versionslåst håndbog.
Du har herefter to valgmuligheder for redigering.
Den første mulighed er, at du åbner bilaget i det program det er oprettet i, fx Word eller Excel. Bilaget kan fx åbnes fra link i dokumentet eller, hvis du går til redigering af bilag, åbne bilaget ved at klikke på de tre prikker ud for stien.
Når bilaget er redigeret, gemmes det midlertidigt lokalt på PC’en, fx på skrivebordet.
Herefter går du tilbage i D4Handbooks og uploader bilaget til dokumentet igen. Bilaget skal uploades oveni den tidligere version af bilaget. Dette gøres ved under Type at vælge Upload og herefter klikke på knappen Vælg filer ud for Filnavn. Når den reviderede fil er valgt klikkes Gem.
Ved at uploade det reviderede bilag oveni det gamle vil evt. link til bilaget blive bevaret, og da håndbogen er versionslåst, vil den tidligere version af bilaget stadig være gemt med den tidligere version af dokumentet, og vil dermed altid kunne fremfindes igen.
Den anden mulighed er, at du redigerer dit bilag via oe-knappen, der er placeret umiddelbart til højre for knappen med de tre prikker. Hvis du trykker på denne, vil dit bilag åbne i det dertilhørende program, hvor du kan redigere det og afslutningsvis gemme, hvilket leder dig retur til dokumentet. Denne funktion kræver, at du har installeret offline-editoren fra manualsiden i dit D4.
