Det er muligt at oprette en skrivebeskyttet visning af en liste. Åbnes en registrering fra en liste i skrivebeskyttet visning, vil alle felter på formularen være låste, og der vil kun være en Luk-knap, dvs. du kan kun se data men ikke redigere. Denne type liste bruges ofte til at give alle brugere mulighed for at se en registrering på det givne trin i workflowet, selvom de ikke skal kunne redigere i registreringen på det givne trin.
Slå skrivebeskyttet visning til
For at benytte denne mulighed skal du vinge af i feltet Tillad skrivebeskyttet visning.
Herefter udfyldes felter og adgange på samme måde som beskrevet i indlægget Indhold til liste.
Se også
Bemærk: Listens indstillinger omkring navngivning og niveauer bliver som default oprettet som en kopi af hovedlisten. Du kan med fordel ændre f.eks. gruppenavnet, og på denne måde f.eks. få samlet de skrivebeskyttede lister under samme overskrift/gruppenavn i index, eller du kan ændre niveauet for at få tilsvarende resultat.
