I bunden af håndbogsredigeringen findes en knappen Slet.
Når du klikker på Slet, spørger systemet om du er sikker på, at du vil slette håndbogen. Hvis du bekræfter dette, og der er indhold (kapitler og evt. dokumenter) i håndbogen, fremkommer et billede som vis nedenfor.
Øverst er angivet antal kapitler og dokumenter i den pågældende håndbog, og du får forskellige valgmuligheder for sletning eller arkivering.
Hvis du vælger at slette, fjernes dokumenter mv. helt fra systemet. Hvis du vælger at arkivere, bibeholdes dokumenter, men de markeres som slettede.
Ønsker du at bibeholde noget fra håndbogen, kan de nederste valgmuligheder benyttes.
Når du har foretaget dine valg, klikkes på Slet, og du skal igen svare bekræftende på, at du gerne vil slette håndbogen, inden den slettes helt fra systemet.
Bemærk: Hvis du sletter en versionslåst håndbog, sletter du al historikken for de versioner af dokumenter, der lå i denne håndbog. Dvs. har du fx flyttet nogle dokumenter fra en håndbog til en anden, uden at flytte gamle versioner af dokumenterne med, og så sletter den oprindelig håndbog, så slettes historikken for de versioner af de flyttede dokumenter, der lå i den slettede håndbog.
Systemindstilling
Det er muligt, via systemindstillinger, at fjerne nogle af de muligheder, der findes når du vil slette en håndbog. Opsætning kan sættes for hhv. versionslåste og ikke versionslåste håndbøger. Det kan fx benyttes, hvis du ikke ønsker at håndbøger skal kunne slettes, men kun arkiveres.
Det er også muligt, via en systemindstilling, at ændre på, hvad der er valgt som default, når du vil slette en håndbog, hvis du ikke ønsker at default-valg skal være arkiver håndbog og flowdiagrammer.

