I bunden af håndbogsredigeringen findes en knappen Kopier. Klikkes her kopieres definitionen af håndbogen (håndbogsopsætningen) og skærmbillede i fremkommer.
Der kan nu angives navn og kort navn og evt. vælges en håndbogsgruppe samt et logo.
Før du angiver et nyt navn til håndbogen, vil feltet Navn være forudfyldt med den oprindelige håndbogs navn efterfulgt af en parantes med tallet (1) for at udelukke, at håndbogen gemmes med de oprindelige navn.
Kopier indhold?
Du har mulighed for at fravælge forskellige elementer fra håndbogen. Fravælges dokumenter kopieres kun kapitelstrukturen, men uden dokumenter. Herudover kan du fravælge gamle (ikke-aktive) versioner af dokumenterne, dokumentloggen, personer valgt til høring/godkendelse, henvisninger (interne links i håndbogen og krydsreferencer) og flowdiagrammer knyttet til håndbogen.
Det er også muligt at fravælge kapitler og kun kopiere tilknyttede flowdiagrammer.
| Kopier indhold | Her kopieres håndbogs- og kapitelredaktører samt de valg der er gjort ovenfor. |
| Gem uden at kopiere | Her gemmes kun håndbogsopsætningen og intet andet. |
Når du kopierer en håndbog, hvor der er oprettet links indenfor håndbogen til dokumenter, kapitler og flow, så ændres disse links i kopien til automatisk at pege på tilsvarende dokumenter, kapitler og flows i kopien.
Bemærk: når du kopierer en håndbog er kopien ikke versioneret/versionslåst, og den sættes som standard til ikke synlig i læsetilstand. Dette skal du selv ind og ændre efterfølgende, hvis det ønskes.

