Redaktør

Slet udkast af ny version

Sådan slettes et nyt dokumentudkast

5 min

I dette indlægIn this postIn diesem Beitrag

Hvis du, i en versionslåst håndbog, ved en fejltagelse er kommet til at lave en ny version af et dokument, kan du fortryde denne handling og slette udkastet. Dette gøres ved at klikke på dokumenthovedet for at åbne redigeringen af dokumentoplysninger. Klik herefter på Slet udkast nederst i højre hjørne (se Fig. 159).

Du vil nu blive spurgt, om du vil slette udkast. Svares der bekræftende på dette, vil der i højre side over fanerne blive vist en tekst Slet udkast? Er du sikker? – tryk ’Slet’ igen. Det er muligt at angive en kommentar til loggen. Herefter trykkes på knappen Slet udkast igen for at slette udkastet.

Systemindstilling

Det er muligt ved en systemindstilling at sætte systemet op til, at redaktøren skal skrive en kommentar, inden udkastet kan slettes.

Udkastet er nu slettet og redigeringsblyanten ud for dokumentnavnet erstattes igen af +. Grunden til at der skal trykke slet to gange er en sikkerhedsindstilling i systemet således, at du ikke ved en fejl kommer til at slette udkastet til et dokument, du er i gang med at udarbejde.

Se også

Et udkast kan slettes helt frem til udgivelse, også selvom det har været til høring og godkendelse.

Systemindstilling

En systemindstilling gør det muligt at bibeholde slettede udkast, så de efterfølgende kan tilgås via lister.

En anden systemindstilling gør det muligt at oprette nye versioner på baggrund af slettede udkast.

Brug for hjælp?

Skriv til os eller ring på +45 4590 3150

Telefonen er åben:
Man-tors kl. 9.00-16.00
Fre kl. 9.00-15.30

Need help?

Write to us call us on +45 4590 3150

Phone lines are open:
Mon–Thu: 9:00 – 16:00
Fri: 9:00 – 15:30

Benötigen Sie Hilfe?

Schreiben Sie uns oder rufen Sie uns unter +45 4590 3150 an.

Unsere Telefonzeiten:
Mo–Do: 9:00–16:00 Uhr
Fr: 9:00–15:30 Uhr

5 min

I dette indlægIn this postIn diesem Beitrag
3 min
Redaktør
Sådan erstatter du udvalgt tekstindhold på tværs af afsnit
6 min
Redaktør
Sådan sletter du et dokument helt fra en håndbog