Hvis et dokument skal slettes helt fra håndbogen klikkes på dokumenthovedet for at åbne redigeringen af dokumentoplysninger. Hvis håndbogen er versionslåst, og der ikke findes en draft af dokumentet, skal du først oprette en ny version af dokumentet ved at klikke på + venstre for dokumentnavnet.
Efter du har klikket på dokumenthovedet klikkes på Slet dokument. Du vil nu blive spurgt om du vil slette dokumentet.
Efter at have svaret bekræftende på dette, vil der i højre side over fanerne blive vist en tekst Slet dokumentet? Er du sikker? – tryk ’Slet’ igen.
Det er muligt at angive en kommentar til loggen, og herudover vises linket Har du kontrolleret om der er oprettet links til det aktuelle dokument? Hvis du klikker her, får du vist oversigten over henvisninger til og fra det aktuelle dokument, hvor du kan se, om der er andre dokumenter eller flow, der linker til det dokument, du er ved at slette.
Se også
Herefter skal du trykke på knappen Slet dokument igen for at slette dokumentet.
Systemindstilling
Med denne systemindstilling kan systemet sættes op til, at redaktøren skal skrive en kommentar, inden dokumentet kan slettes.
Dokumentet er nu slettet helt fra håndbogen. Hvis dokumentet har været udgivet i en versionslåst håndbog, vil du kunne finde dokumentet igen på en af versionslisterne for håndbogen.
Se også
Mere om versionslisten.
Hvis du åbner et slettet dokument, vil dokumentet tydeligt være markeret som værende slettet.
Systemindstilling
Det er muligt, via en systemindstilling, at spærre for slettede dokumenter, så de ikke kan fremfindes via direkte links eller opslag på dokument-ID. Det er dog muligt at give administrator og evt. redaktør eller en given gruppe mulighed for at se slettede dokumenter.
