Som administrator har du mulighed for at genskabe et slettet dokument, dvs. lægge det tilbage i håndbogen igen. Dette gøres ved at åbne det slettede dokument fra fx versionslisten eller søgning, og herefter klikke på linket → Genskab dokument under dokumenthovedet.
Herefter lægges dokumentet tilbage i håndbogen. I loggen for dokumentet vil det fremgå at dokumentet er blevet genskabt. Via en systemindstilling, kan det indstilles så genskabelsen af et nedlagt/slettet dokument, opretter en kladde, der så skal godkendes og udgives, hvorved det slettede dokument bliver til “en gammel version”.
