Hvis der ønskes en godkendelsesproces omkring sletning/nedlægning af dokumenter i versionslåste håndbøger, kan funktionen Nedlæg dokument benyttes. Dette er en systemindstilling, der skal slås til hvis den ønskes benyttet.
I stedet for at redaktøren selv kan slette dokumentet, så markerer redaktøren i stedet dokumentet til nedlæggelse ved at klikke på knappen Nedlæg Dokument.
Se også
Hvordan et dokument slettes.
Dokumentet får nu en markering under dokumenthovedet: Markeret til nedlæggelse.
Hvis markeringen ønskes fjernet igen, åbnes dokumenthovedredigeringen og der klikkes på knappen Behold dokument.
Herefter sendes dokumentet til godkendelse på vanlig vis. Godkender vil blive gjort opmærksom på, at dokumentet er markret til nedlæggelse. Når dokumentet er godkendt, skal redaktøren nedlægge dokumentet. Dette gøres på samme måde som skulle dokumentet udgives, dvs. klik på Kommentarer/Udgiv under dokumenthovedet og tildel dokumentet et nyt versionsnummer.
Se også
Mere om at sende et dokument til godkendelse.
Når der klikkes Nedlæg dokument, så slettes dokumentet fra håndbogen. Er der indtastet nedlæggelsesdato, så slettes dokumentet først denne dag. Nedlæggelsesdato findes kun, hvis funktionen forskudt udgivelse er slået til på systemet.
Se også
Mere om forskudt udgivelse.
Loggen opdateres med, at dokumentet er nedlagt.
